The Chef's Table - Lunch

Elegance and refinement on board the "Savoie"

The team of Eldora Prestige on board the "Savoie" elaborates a refined and subtle cuisine which honors the charms of former days of this majestic Belle Epoque boat. Refined dishes featuring beef and lobster. Booking is strongly recommended.

 

Catering
3 courses menu : CHF 65.-
Dish : from CHF 26.-
Drinks not included

 

The ticket includes only the transport. The meal must be paid direct on board.
Reservation required (on the next page).

 

Menu (12.08.2019-01.09.2019)

 

Amuse-bouche du chef

***

Roll de panna cotta de courgette aux épices douces, réduction de vinaigre
de fruits, tuiles croustillantes au charbon végétal

or

Noix de Saint-Jacques marinées, nectar de carotte a la cardamome,
marmelade de kumquats et brunoise de légumes juste croquants

***

Raviole ouverte de cèpes, jaune d’oeuf en appétit de ciboule
et parmesan

or

Filet de bar snacké, chou vert et mitrailles étuvés à la coque,
jus de crustacés

or

Boeuf rôti, butternut au lard Colonnata et petits légumes persillés,
jus de syrah

***

Entremets mousse au chocolat, crémeux à la framboise,
croustillant de spéculos, coulis de fruits rouges

or

Clafoutis aux poires, crème pralinée, disque crumble
et sauce caramel

 



A partir de
(Incl TVA CGN)
CHF36.- 34

Details

Timetable:

  • Departure from Geneva Jardin Anglais at 12:25
  • Departure from Geneva Pâquis at 12:30
  • Arrival at Geneva Pâquis at 14:05
  • Arrival at Geneva Jardin Anglais at 14:10

Dates:

  • Everyday from 14.04.2019 to 20.10.2019