The Chef's Table - Lunch

Elegance and refinement on board the "Savoie"

The team of Eldora Prestige on board the "Savoie" elaborates a refined and subtle cuisine which honors the charms of former days of this majestic Belle Epoque boat. Booking is strongly recommended.

 

Catering
3 courses menu : CHF 65.-
Dish : from CHF 26.-
Drinks not included

 

The ticket includes only the transport. The meal must be paid direct on board.
Reservation required (on the next page).

 

Menu (02.09.2019-20.10.2019)

 

Amuse-bouche du chef

***

Velouté chaud de cèpes, Melba d’une fricassée à la truffe

or

Cassolette de homard et topinambourgs aux châtaignes, bisque aux agrumes

***

Risotto carnaroli au mascarpone et à la courge, jus aux herbes

or

Filet de dorade cuisiné comme un tajine,
caviar d’aubergine et légumes de saison

or

Roll de volaille jaune doré, moelleux de pommes de terre
et persillade de racines, jus court

***

Forêt Noire revisitée à l’Amarena, crème de Gruyère

or

Tarte Tatin comme un mille-feuille vanillé,
coulis relevé au Calvados

 



A partir de
(Incl TVA CGN)
CHF36.- 34

Details

Timetable:

  • Departure from Geneva Jardin Anglais at 12:25
  • Departure from Geneva Pâquis at 12:30
  • Arrival at Geneva Pâquis at 14:05
  • Arrival at Geneva Jardin Anglais at 14:10

Dates:

  • Everyday from 14.04.2019 to 20.10.2019